De huisartsenpraktijk voor Middelharnis en Sommelsdijk

Helius MC Middelharnis is een huisartsenpraktijk voor inwoners van Middelharnis en Sommelsdijk, voor wie we reguliere huisartsgeneeskundige zorg verlenen. De patiënt staat centraal, we streven ernaar om bij de benadering van onze patiënten zowel de lichamelijke als de mentale en sociale aspecten van de patiënt in overweging te nemen.

Meer over onze huisartsenpraktijk Helius MC Middelharnis

In onze huisartsenpraktijk kunt u terecht voor eerstelijns medische zorg. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en coördineren de zorg die nodig is. We zijn deskundig in het stellen van diagnoses en het behandelen van uiteenlopende problemen met gezondheid. Daarnaast hebben we een brede kijk op gezondheid en welzijn, waarbij we niet alleen aandacht besteden aan lichamelijke symptomen, maar ook aan mentale en sociale aspecten van de patiënt.

Preventief te werk gaan vinden wij belangrijk binnen onze praktijk

Binnen Helius MC Middelharnis leggen we ook nadruk op preventieve zorg. Naast het behandelen van ziekten en aandoeningen, besteden we ook aandacht aan het bevorderen van gezondheid en welzijn. Dit doen we door middel van voorlichting, advies en begeleiding op het gebied van gezonde levensstijl, voeding, beweging en mentale gezondheid. Hierdoor reageren we niet alleen op gezondheidsproblemen, maar proberen we deze ook te voorkomen.

Bekijk online jouw eigen dossier

Patiënten vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden op MijnGezondheid.net en hun eigen dossier bekijken, medicatie herhalen, online afspraken maken en vragen stellen via een e-consult.

Meer informatie over onze praktijk:

Afspraak maken

Herhaalrecepten

Reizigersadvies

Vacatures

Privacyverklaring

Klachten

Waar kunt u ons vinden?

Helius MC Middelharnis kunt u uiteraard vinden in Middelharnis. Bekijk hieronder waar wij ons precies bevinden en gebruik de knop Routebeschrijving om eenvoudig naar ons toe te navigeren.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer